Esenler - Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Havaalanı Mah. Aşık Şenlik Sok. No.6 Esenler İstanbul
Vizyon
Modern ve bilimsel verileri kullanarak özel eğitime gereksinim duyan engelli öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, ailelerine rehberlik etmek, destek alabileceğimiz resmî ve özel kurumlar ile işbirliği yapmak ve nihayetinde muadil merkezler içinde örnek bir kurum olmak.
Misyon
Özel eğitime gereksinim duyan engelli öğrencilerin yaşları, tanıları, seviyeleri ve bireysel özellikleri doğrultusunda özbakım becerilerini kazandırmak, akademik becerilerini geliştirmek; böylece kendi kendine yeten, sosyal hayata katılan, üretken bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ)
Ulaşım
Okulumuza Topkapı-Esenler (Dere-Yüzyıl, Dere-Tepe) minibüsleri ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca O-3 Avrupa Otoyolu´na paralel güney yanyol üzerinde Mehmet Akif İnan Caddesi durağından geçen Belediye ve Halk Otobüsleri ile de ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencileri için Esenler İlçesi dahilinde tüm mahallelere ücretsiz servisimiz vardır.
Yerleşim Yeri
Esenler Belediyesinin karşısı. Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin arkası.
Okulumuz İlçe merkezine yaklaşık 1,5 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda Okul Öncesi, 1. Kademe, 2. Kademe ve 3. Kademe bulunmakta olup toplam 280 öğrencimiz mevcuttur.