Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda pano ve afiş çelışmalarımızı yaptık.

Kas

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile Türkiye'de yaşanabilecek her tür ve ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale için görev alacak kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve gerçek kişileri bir araya getirmek, birlikte çalışma kültürünü geliştirmek, koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazandırmak ve geliştirmek, olası afetlere karşı müdahale etme becerilerini test etmek ve kabiliyet geliştirmek, toplumda farkındalık oluşturmak gibi amaçlarla 12 Kasım Afet Etkinlik günü ve 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde ulusal çapta tatbikat düzenleneceği ilgi yazı ile bildirilmiştir. Bu kapsamda;Tatbikat 12 Kasım 2022 Cumartesi Günü, saat 18.57'de uygulanacaktır. Tatbikat sırasında ÇÖK-KAPAN-TUTUN hareketi yapılacaktır.

Ülke genelinde yapılacak bu etkinliğe hazırlık olarak tüm okullarda 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 10:30'da sınıflarda aynı uygulama gerçekleştirilecektir.

Ekm

**Mezun** durumunda olan özel eğitim ihtiyacı olan bireylere yönelik kurs açılması planlanmaktadır.

Ara

Her türlü afet ve acil duruma karşı kamunun aldığı tedbirlere bizim de bilinçli vatandaşlar olarak destek olmamız ve kendi tedbirlerimizi almamız lazım.

Ekm

Veli Akademileri kapsamında seminerlerimiz başlıyor. Yüzyüze ve online olarak düzenleyeceğimiz seminerlere tüm velilerimiz davetlidir. Eğitim gün ve konuları sınıf öğretmenleriniz tarafından duyurulacaktır.

Ekm

Esenler Belediyesi'nin 'Kapakları Topla Gel, Kalmasın Artık Engel' sloganıyla yürüttüğü pet şişe mavi kapak toplama kampanyası devam ediyor. Manuel tekerlekli sandalye temin edebilmek için duyarlılık göstreren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.